Geschiedenis Superwinch

40 Jaar ervaring in lieroplossingen.

Veertig jaar geleden is, in de heuvels van Connecticut, Frank Tolsdorf begonnen met het produceren van Superwinch elektrische lieren. Vijftien jaar later kwam Ian Dodd, een vliegtuigbouwkundige, hem ondersteunen in de ontwikkeling en productie van de Superwinch lieren. Frank en Ian hebben in de tijd een product ontwikkeld om de klant de meest betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige lier oplossingen te kunnen bieden. Dit alles gebeurde vanuit een service gerichte organisatie. Nu wordt, na drie miljoen lieren, nog steeds de Superwinch door het Superwinch Team geproduceerd volgens de gedachte waarmee het ooit begon.

Superwinch wereldwijde productie is gegroeid naar een breed product aanbod, van elektrisch 12 en 24 Volt tot aan hydraulische planetaire en wormwiel aan gedreven lieren. De lieren hebben een capaciteit van 907 kg tot aan 25,000 Kg aan trekkracht welke worden aangeboden in alle industrieën en toepassingen. Al deze lieren hebben hetzelfde Superwinch design, oerdegelijke kwaliteit, en de eenvoudige en betrouwbare bedieningen.

De continuïteit van de kwaliteit en de service zorgen er tot op de dag van vandaag voor dat Superwinch samen met zijn distributeurs en dealers wereldwijd aan de top van de markt staan. Niet voor niets slaat de “Get serious” campagne overal aan. We staan voor serieuze kwaliteit, geweldige prestaties en de klantvriendelijkheid en verregaande service voor elk product voor elke klant.

Wij, J. Hoekstra b.v. zijn al sinds de jaren 70 de officiële distributeur van de Superwinch producten voor de Benelux. Wij werken met verkooppunten in België en Nederland.